KVALITETSSERVICE I KØBENHAVN

Leder du efter en professionel cykelsmed i København? Hos Kgs. Have Cykler reparerer vi din cykel effektivt, så du hurtigt er tilbage i de københavnske gader igen. Vi har mange års erfaring med cykelreparation i København – også af elektriske cykler – og vi er kendte for vores grundighed og høje grad af professionalisme. Hvis du leder efter en dygtig og troværdig cykelsmed i København, så er vi det helt rigtige sted at kontakte.

Vi er meget fleksible, så du er velkommen til at kigge direkte ind i vores butik på Sølvgade 26, eller du kan give os et kald på [phone]. Vi kan klare langt de fleste reparationer samme dag, som du indleverer din cykel.

“Lapning af cykel i København? Du kommer bare forbi, så lapper vi din cykel, mens du venter!”

Vores tjenester

Rettelser af mindre fejl

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores forretning, selv hvis der er tale om småproblemer. Vi lægger vægt på at levere den bedste kundeservice og er ikke smålige. Du bliver aldrig opkrævet betaling, med mindre det udtrykkeligt er aftalt på forhånd.

vedligeholdelse

Der kan spares penge på sigt ved at være omhyggelig med vedligeholdelse af din cykel. Vi gennemtjekker altid gerne din cykel, sørger for at gear og kæde er smurt, og at alt fungerer som det skal.

reparation af elcykler

Har du problemer med en elektrisk motor? Eller dit batteri? Eller viser dit speedometer ikke farten korrekt? Vi har den fornødne viden og ekspertise til at klare de allerfleste af den type problemer. Det er altid gratis at spørge, og vi går meget op i at levere optimal kundeservice.

Reparation af dæk og hjul

Er dine dæk ved at være slidt ned? Er du irriteret over hyppige punkteringer og interesseret i at prøve punkterfri dæk? Er eger eller ventiler i stykker eller er hjulet blevet skævt/ekset? Vi klarer alle den slags opgaver til en god pris.

Priser på reparationer

fra 80 DKK

Punktering

fra 120 DKK

Gearservice

FRA 400 DKK

Servicetjek

Selvom vi går meget op i at give en god service og udelukkende udfører reparationer, der er udført med kvalitetsreservedele, har vi altid stor fokus på at kunne tilbyde en fair og konkurrencedygtig pris. Du bliver altså ikke ruineret hos os, og vores priser matcher endda et stramt SU-budget.

Lapning af cykel i København? Du kommer bare forbi, så lapper vi din cykel, mens du venter!

ALM. CYKEL

N

Pedaler efterspændt og smurt

N

Opspænding af eger i hjul

N

Justering af krank

N

Justering af styr fitting

N

Justering af fornav/bagnav

ELCYKLER

N

Justering af fornav/bagnav

N

Justering af styr fitting

N

Justering af krank

N

Opspænding af eger i hjul

N

Pedaler efterspændt og smurt

N

Batteri tjekket og smurt

N

Smøring af stik og ledninger

N

Test af motor og smøring

N

Kontrol, justering af sensorer

N

Opdatering af software

Ofte
stillede
spørgsmål

Hvilke slags cykler kan jeg leje?

Vi tilbyder leje af både almindelige bycykler, el-foldecykler samt Christiania ladcykler (også eldrevne ladcykler).

Hvornår på dagen kan jeg returnere min lejede cykel?

Alle el-cykler skal returneres i vores åbningstid. Cykler der IKKE er el-drevne kan afleveres uden for åbningstid efter aftale.

Hvor meget koster det at leje cykler?

Se vores prisliste her. Vi tilbyder leje af både almindelige bycykler, el-foldecykler samt Christiania ladcykler (også eldrevne ladcykler).

Hvad koster reparationer?

Du kan se en prisliste over typiske reparationer her. Men hvis du er i tvivl om hvad en reparation koster, er du altid velkommen til at henvende dig for at få et uforpligtende tilbud. Vi har ingen skjulte omkostninger for kunden og foretager aldrig reparationer udover det som udtrykkeligt er aftalt med kunden.

Kan jeg få foretaget lapning og mindre reparationer mens jeg venter?

Ja! Vi lægger altid vægt på at yde den bedste service til vores kunder.

Hvor mange børn/voksne/hvor meget godt kan der transporteres på en Christiania ladcykel?

Der kan transporteres op til 150 kg gods på de fleste af vores cykler. Typisk er der plads til 2 børn eller 1 voksen i vores ladcykler, der alle kommer med en komfortabel bænk til at sidde på.

Kan jeg have min baby /mit lille barn med i ladcyklen?

Ja! Fra børn fra 3-18 måneder tilbyder vi et børnesæde, der sættes fast på cyklen. Dette koster 150 kr pr. barn. For børn i alderen 1,5 til 2,5 tilbyder vi et Yepp mini cykelsæde, der også kan fastspændes. Pris herfor 150 kr. Ældre børn kan sidde sikkert på bænken i cyklen, da alle cykler er udstyret med sikkerhedsseler.

Åbningstider

Mandag til Fredag
10:00 til 18:00

Lørdag
10:00 til 15:00

Søndag – Lukket

adresse

KGS HAVE CYKLER
Sølvgade 26
1307 København K