Cykelsmed i København K – hurtig og effektiv service

Leder du efter en professionel cykelsmed i København? Hos Kgs. Have Cykler reparerer vi din cykel effektivt, så du hurtigt er tilbage i de Københavnske gader igen. Vi har mange års erfaring med cykelreparation i København, og vi er kendte for vores grundighed og høje grad af professionalisme. Hvis du leder efter en kvalitativ og troværdig cykelsmed i København, så er vi det helt rigtige sted at kontakte.

Vi er meget fleksible, så du er velkommen til at kigge direkte ind i vores butik på Sølvgade 26, eller du kan give os et kald på [wsb_phone]. Vi kan klare langt de fleste reparationer samme dag, som du indleverer din cykel.

Fair pris på cykelreparation i København

Selvom vi går meget op i at give en god service og udelukkende udfører reparationer, der er udført med kvalitetsreservedele, har vi altid stor fokus på at kunne tilbyde en fair og konkurrencedygtig pris. Du bliver altså ikke ruineret hos os, og vores priser matcher endda et stramt SU-budget.

Lapning af cykel i København? Du kommer bare forbi, så lapper vi din cykel, mens du venter!

Kompetent og professionel cykelsmed i København K

Med vores brede erfaring inden for cykelreparationer i København, kan du være sikker på den bedste og mest langtidsholdbare løsning – og vi giver dig altid et prisoverslag, inden vi går i gang, så du slipper for overraskelser, når du afhenter din cykel igen. Du kan med andre ord være sikker på en professionel betjening uden slinger i valsen – Kgs. Have Cykler er din cykelsmed i København K.

Kontakt Kgs. Have Cykler – cykelsmed i København K
Har du blot brug for en lapning af din cykel i København? Eller er problemet mere omfattende? Du er velkommen til at ringe til os på [wsb_phone] eller skrive til os via kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage med et tidspunkt, hvos vi kan foretage din cykelreparation i København.

Kontakt


KGS HAVE CYKLER
Sølvgade 26
1307 København K


+45 27 24 39 93
info@kgshavecykler.dk

Åbningstider


Mandag til Fredag – 10:00 til 18:00
Lørdag – 10:00 til 15:00

Søndag – Lukket

Få et uforpligtende tilbud


Ønsker du hjælp til en opgave, så kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

© KGS HAVE CYKLER