Cykeludstyr i København – Kgs. Have Cykler

Har du brug for nyt cykeludstyr i København? Så kig ind til Kgs. Have Cykler, hvor vi har et stort og varieret udvalg af forskelligt cykeludstyr og cykeldele i København. Vi har blandt andet mange kvalitetsreservedele til dig, der gerne selv vil sætte din cykel i stand og til dig, der drømmer om at pifte nyt liv i din cykel med lækre detaljer. Vi indkøber kun det bedste cykeludstyr i København, så du er sikker på en langtidsholdbar løsning.

Stort udvalg af cykeldele i København – personliggør din cykel
Det er vigtigt at have styr på sikkerheden, når man cykler i København. Inden vi går den mørke tid i møde, er det derfor helt centralt at få orden på lys og reflekser – vi tilbyder flere forskellige cykellygter, både løse og fastmonterede. Vi hjælper dig også med at finde de rigtige reflekser, så du bliver helt køreklar her til vinter. Ved at købe nye dele til din cykel, kan du forlænge din cykels levetid og gøre den mere personlig.

Vi kan blandt andet også hjælpe dig med cykeludstyr i København, hvis du har brug for:


  • Cykellåse
  • Bagagebærer
  • Cykelkurve
  • Cykelcomputere
  • Børnestole
  • Sadler
  • Og meget mere!Din sikkerhed er vigtig – få det rigtige cykeludstyr i København

Hos Kgs. Nytorv Cykler kan vi også tilbyde et stort udvalg i cykelhjelme til både børn og voksne. Vi fører kun de bedste kvalitetsmærker, eksempelvis fra det populære Abus, der er kendte for deres gode, langtidsholdbare kvalitet. Vi har cykelhjelme i farverige og moderigtige designs, så nu er der ingen undskyldning for at køre uden cykelhjelm.

Cykeludstyr i København? Kgs. Have Cykler er svaret! Giv os et kald på [wsb_phone], hvis du har en forespørgsel om et specifikt produkt, ellers kig ned i butikken, hvor vi står klar med gode råd og vejledning. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken på Sølvgade 26 lige midt i byen.

Kontakt


KGS HAVE CYKLER
Sølvgade 26
1307 København K


+45 27 24 39 93
info@kgshavecykler.dk

Åbningstider


Mandag til Fredag – 10:00 til 18:00
Lørdag – 10:00 til 15:00

Søndag – Lukket

Få et uforpligtende tilbud


Ønsker du hjælp til en opgave, så kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

© KGS HAVE CYKLER