Professionel leje af Christianiacykel i København

En Christianiacykel er et praktisk alternativ til en bil i Københavns, til tider, tætpakkede gader. Der er både plads til indkøbsvarerne og børnene på vej hjem fra arbejde, og så er den samtidig smuk at se på – et godt eksempel på gedigent dansk design, der både er funktionel og brugbar i en travl hverdag.


Skal vi hjælpe dig med en Christianiacykel til en enkelt dag? Eller har du brug for en Christianiacykel over en længere periode? Vi er super fleksible, så ring allerede i dag på [wsb_phone] og få et godt tilbud.


Mere frihed med leje af en Christianiacykel


Med en Christianiacykel skal du aldrig tænke på bilkøer, tæt trafik og parkeringspladser, når du begiver dig ud i København, og med den ekstra opbevaringsplads på cyklen er anvendelsesmulighederne mange. Vores kunder har blandt andet lejet en Christianiacykel til:

En hurtig flytning
Større indkøb
Et kreativt transportmiddel til bryllup
Et sjovt indslag til en polterabend
– Eller som en ekstra hjælp i hverdagen – eksempelvis som et miljørigtigt og samtidig praktisk alternativ til en bil.

Fleksibel og tillidsfuld service – lej en Christianiacykel i København


Hos Kgs. Have Cykler kan du leje en Christinacykel i København, lige når du har brug for den. Vi er meget fleksible i forhold til lejeprioder, så uanset om du har brug for en christianiacykel i en enkelt time eller i flere måneder, står vi klart til at hjælpe dig. Hvis du har brug for mere end en Christianiacykel, kan vi også sammensætte attraktive familiepakker til konkurrencedygtige priser.


Lej en ladcykel i København? Kontakt Kgs. Have Cykler


Har du brug for at leje en Christianiacykel her og nu? Intet problem! Vi har nok cykler på lager, så du er velkommen til at kigge direkte ned i vores butik på Sølvgade 26. Du kan også ringe til os på [wsb_phone] eller skrive til os via kontaktformularen her på siden.

Kontakt


KGS HAVE CYKLER
Sølvgade 26
1307 København K


+45 27 24 39 93
info@kgshavecykler.dk

Åbningstider


Mandag til Fredag – 10:00 til 18:00
Lørdag – 10:00 til 15:00

Søndag – Lukket

Få et uforpligtende tilbud


Ønsker du hjælp til en opgave, så kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

© KGS HAVE CYKLER